BATATAS

18. may 2016 at 15:34 | Chloé |  FOOD
Rozhodla som sa obnoviť food článok do trošku iného štýlu, tak dúfam, že sa vám bude páčiť. Mám tu pre vás fotorecept na chutné batáty, ktoré si doma ľahko urobíte a sú vhodné nie len ako obed, ale kľudne aj večera. Ja ich milujem robiť a naučila som sa pridávať provensálske korenie, ktoré väčšina nepridáva, no myslím si, že aj napriek tomu, že takéto korenie nepatrí priamo na pečené zemiaky, treba to vyskúšať.










Skúšali ste už batáty? Ako ich dochucujete? Máte radi/y aj keď sa vám trochu "pripália"?
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 K. K. | Web | 18. may 2016 at 15:57 | React

heeezký blog :)

2 Eli♥ Eli♥ | Web | 19. may 2016 at 23:01 | React

krásní =) mě naučila babička tuším řecké brambory, nakrájí se napůl dá se kmín a sůl a dá se zapéct :D joo,mít kvalitní foťák, tak dělám taky takové články =) ale asi zamakám na desingu, tvůj se mi hrozně líbí, vypadá jako blogspot

3 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 20. may 2016 at 19:49 | React

Mňam, tyto brambory miluji :-)

4 Rory Rory | Web | 20. may 2016 at 22:35 | React

Tak to musím někdy vyzkoušet! :) Jinak moc se mi líbí jak si to nafotila a celková úprava článku je úžasná. :)

5 Nelly Cadlenson Nelly Cadlenson | Web | 21. may 2016 at 8:51 | React

No máš krásné fotky! a mám hlad teď! :D

6 stay-high stay-high | Web | 21. may 2016 at 14:36 | React

Ja tieto milujem! ♥♥ by som to do seba cpala v kuse. A pekne fotky mas ozaj :) dakujem za chutky

7 Toxique Toxique | Web | 26. may 2016 at 14:38 | React

Tak to musí být výborné, hlavně s dobrým a kvalitním kořením to jídlo chutná hned jinak. Někdy musím vyzkoušet, vypadá to jednoduše:)

8 Janiss Janiss | Web | 1. july 2016 at 12:19 | React

teda mě ty batáty nějak neoslovily, zkoušela jsem jak ty bílé tak oranžové a teda hmm ne už asi nee

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement